Toelichting bij aanmeldformulier

Wilt u lid worden van onze vereniging? Vul dan het formulier hieronder in,  en klik op de knop Opslaan.
U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.
Nadat u de ledencontributie aan ons heeft overgemaakt, ontvangt u van ons een bevestiging van ontvangst. U hebt vanaf dat moment toegang tot het ledendeel van de website met Ervaringen van leden, Forum, Publicaties over LP en Archief met lezingen over LP. U krijgt die toegang nadat u inlogt op de website met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord.

Hieronder wordt aan U gevraagd om uw gebruikersnaam in te vullen. U kunt zelf een voor u passende naam kiezen. Na uw registratie kunt u zelf berichten toevoegen aan ons Forum, en reageren op berichten van anderen.
Nota Bene: Bij al uw berichten zal uw gebruikersnaam in beeld verschijnen. Houdt daar rekening mee bij de keuze van uw gebruikersnaam!

Gebruikersnaam*

Wachtwoord

Wachtwoord bevestigen

Aanhef*

Voorletters*

Voornaam*

Tussenvoegsel

Achternaam*

indien gehuwd a.u.b. ook uw meisjesnaam!

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Land*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Mobiele telefoon

Geboortedatum*

Ingangsdatum lidmaatschap*

Huid magazine* Ja, ik kies voor (gratis)toezending van het blad Heel de Huid.Nee dank u, ik zie af van toezending van het blad Heel de Huid.

Betaling contributie* Ik maak de jaarcontributie over naar ING-rekeningnummer: NL24 INGB 0005 3904 60, t.n.v. Lichen Planus Vereniging Nederland te Houten.

Akkoord* ik ga akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden

Bij velden met een * is een antwoord verplicht.

Na verzending van dit formulier ontvangt u van ons een bevestigings e-mail. Mocht u dit bericht niet ontvangen hebben, check dan de spambox van uw e-mailprogramma.

[recaptcha]

X
Spring naar toolbar