Festival HAPPY met je Huid 29 september 2018

 

Je Huid

Het grootste menselijke orgaan. Iets om zuinig op te zijn.
Je huid straalt, beschermt, jeukt, ruikt.
Je huid bepaalt hoe anderen naar jou kijken, met je omgaan.
Kortom: je huid is de spiegel van je ziel. Heel belangrijk!
Je huid verdient aandacht. Van jezelf en van anderen.
Wat kun jij doen om blij met je huid te zijn?

 

‘Happy met je Huid’ is een informatief en inspirerend festival voor huid- en haarpatiënten, hun naaste familieleden en partners binnen de prettige sfeer van het fraaie landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bij Beesd.

De activiteiten worden ingedeeld onder de volgende overkoepelende thema’s:

Huid & Voeding
Huid & Zelfvertrouwen
Huid & Arbeid
Huid & Zorg
Huid & Ontspanning

Lezingen, workshops, boekpresentaties, kookdemonstraties, creatief therapeutische sessies en bewegingssessies zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die tijdens dit festival op het programma staan.
Lotgenotencontact, kennismaken met patiëntenorganisaties en hulp bij de keuze van een passende zorgverzekering krijgen ook in 2018 weer een vaste plaats in het programma.

Eerder al heeft u van ons het magazine met de gelijknamige titel Happy met je Huid ontvangen. Hierin wordt teruggekeken op het festival in 2017 en vooruit gekeken naar 29 september 2018 op Landgoed Mariënwaerdt .

De LPVN is ook nu weer aanwezig, voor informatie, een persoonlijk gesprekje en met ons lotgenotencafé voor mensen met een vorm van Lichen Planus.
Voor deelname aan het lotgenotencafé hoeft u zich niet van tevoren op te geven.

Een toegangskaart voor een volwassene kost 7,50 euro, voor kinderen onder de 18 jaar is toegang gratis. Toegang is inclusief vrije toegang tot alle activiteiten, gratis drankjes (koffie, thee, sap en water) en een goodie bag, welke men kan ophalen bij de receptiewagen.

Bekijk het volledige programma en meld je gauw aan op https://www.happymetjehuid.nl/

 

   Lees hier het magazine Happy met je Huid.

 

 

 

 

 

 

X