Zaterdag 28 oktober 2017

Lotgenotenbijeenkomst voor vrouwen met Vulvaire Lichen Planus.

Alhoewel de drempel soms groot is om deel te nemen aan een lotgenotencontact bijeenkomst, bleek toch na afloop steeds weer, dat deze bijeenkomsten heel verhelderend en troostend en daarmee helend kunnen werken. Het kan erg fijn zijn eens van zich af te praten, te huilen, te lachen (!), te overleggen over een behandeling, in een besloten sfeer van (h)erkenning en vertrouwen. Het kan u helpen, om beter om te (leren) gaan met uw aandoening, beter de weg te kunnen vinden in het LP-zorglandschap.  Vanzelfsprekend blijft alles wat binnen de groep besproken wordt ook binnen de groep. En als dan bij dit alles de inwendige mens ook nog een beetje versterkt wordt, dan hopen wij dat 28 oktober een fijne dag met elkaar mag worden.

Wij zijn dit keer te gast in het kantoor van Huidpatiënten Nederland, Richterslaan 62, NIEUWEGEIN. Deze centraal gelegen ruimte hebben wij die dag geheel voor onszelf, is gemakkelijk met de auto te bereiken, parkeren is gratis en de sneltram naar Utrecht is maar een paar minuten lopen.
Inloop vanaf half 11, we beginnen om 11 uur en besluiten om 15.00 uur.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen aan secretaris@lichenplanus.nl onder vermelding van VLP-lotgenotencontactdag van 28 oktober 2017. Vergeet u niet te vermelden of u eventueel bijzondere dieetwensen heeft. Na aanmelding (tot uiterlijk 21 oktober) ontvangt u een bevestiging. In de week voor de bijeenkomst zullen wij u de laatste informatie sturen.

De bijeenkomst is nadrukkelijk alleen bedoeld voor leden met VLP en niet voor introducé’s. Nadere informatie volgt in de Nieuwsbrief en een volgende Ledenbericht.

X